blue and white airplane seats

Az Elon Muskot fenyegető tini most az orosz oligarchákra állt rá

Egy fiatal srác azzal vált híressé az interneten, hogy Elon Musk minden léptét követte szimpla magánrepülőszámlákon keresztül, Twitteren dokumentálva az amerikai oligarcha útjait. Most az orosz oligarchákat vette célbe az invázió miatt.


Emlékszel még arra a tinédzserre, aki megpróbálta rávenni Elon Muskot, hogy fizessen neki 50 ezer dollárt, hogy ne kövesse nyomon a magánrepülőgépének járatait? Nos, most újra elkezd repülők után kémkedni. De ezúttal az orosz oligarchákat vette célba. Jack Sweeney, a 19 éves repülőgép-kémkedő 15 perc hírnévre tett szert, mert követte a Tesla vezérigazgatójának minden lépését repülőket figyelve, most pedig új Twitter-fiókokat hozott létre, amelyeken orosz milliárdosok, köztük Vlagyimir Putyin orosz elnök mozgását követi nyomon.

Mindez Moszkva teljes körű katonai inváziója miatt történik Ukrajnában. Ha szeretnéd nyomon követni, hogy ezek a milliárdosok melyik magánszigetre menekülnek az Oroszországgal szembeni súlyos szankciók elől, akkor a @RUOligarchJets vagy a @PutinJet Twitter-oldalán megtaláls minden lényeges információt ezzel kapcsolatban.

A fiókok nyomon követik az ország ultragazdagjainak helikoptereit, magánrepülőit és hatalmas, kereskedelmi méretű repülőgépeit, amik olyanok tulajdonában vannak, mint például Vlagyimir Potanin (Oroszország leggazdagabb embere), Roman Abramovics (a Chelsea futballklub mostmár csak volt tulajdonosa), Alekszandr Abramov (acélmágnás), és természetesen Putyin elnök Összesen több mint 40, az ország leggazdagabb személyeihez köthető repülőgépet követnek nyomon számlákkal. Szóval igen, kiderült, hogy a srác, aki megpróbálta megszorongatni Muskot, még egy kis időt kap a reflektorfényben.

(Forrás: Futurism)


A figyelmetekbe ajánljuk