jennifer lawrence david o. russell

A Napos oldal és az Amerikai botrány rendezője nagyon kemény sztárszereposztással tér vissza.


David O. Russell sokáig igazi nyerőszériában volt, a The Fighter, a Napos oldal és az Amerikai botrány is mind szép számmal gyűjtötték a fontosabb Oscar-jelöléseket és díjakat, Jennifer Lawrence pedig két szobrot is nyert utóbbi kettőben nyújtott alakításaiért. Végül aztán a harmadik Lawrence-szel közös filmjük, a Joy nem éppen úgy sűlt el, ahogy tervezték fogadtatás szempontjából, azóta pedig szabályosan eltűnt.

Most viszont érkezik végre 6 év szünet után az újabb filmje, ami egészen bombasztikus visszatérés lehet. Nem sokat tudni magáról a sztoriról, vagy éppen a címéről, de egészen durva szereposztása lesz. Benne lesz a filmben ugyanis Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek, Zoe Saldana, John David Washington és Taylor Swift is.

Bár nem ez lesz az első filmszerepe az énekesnőnek, ez eddig a legnagyobb presztizsnek örvendő szerepe. Mert ugyan a szürreális Macskákban is Oscar-díjas színészekkel együtt szerepelt a nagyvásznon, bátran kijelenthetjük, hogy David O. Russell-filmje várhatóan jobb fogadtatásban fog részesülni. Részben az elképesztő szereplőgárdája és 5 Oscar-jelöléssel büszkélkedő rendezője miatt. Másrészt nem lesz fura embermacskának CGI-ozva benne.

(Forrás: Variety)


A figyelmetekbe ajánljuk