Megállapodás született a klubbal és a játékossal is, már csak az orvosi van hátra.

Szoboszlai Dominik az utóbbi évtizedek talán legnagyobb magyar tehetsége, évek óta rajta is a világ szeme, hogy mikor igazol és melyik nagy csapathoz. Akik azt remélték ugyan, hogy majd a Real Madridba, vagy a Liverpoolba megy, azoknak viszont arra még várniuk kell. A fiatal tehetség ugyanis először egy picivel kisebb csapathoz megy, következő klubja ugyanis jelenlegi csapatának, a Red Bull Salzburgnak a testvércsapata lesz, a Red Bull Lipcse.

A hírt az ilyen téren nagyon megbízható Fabrizio Romano közölte, aki tegnap biztosra írta, hogy megszületett a döntés a felek között. Romano védjegyszerű mondata a here we go!", amit akkor használ, ha egy átigazolás már biztos.

Szoboszlai Dominik az Red Bull Lipcséhez igazol, ez már tuti! A döntés megszületett. Megállapodás született a klubbal és a játékossal is. Holnap lesz a nagy nap. Szoboszlai és az ügynöke Lipcsébe repülnek orvosira.

Azóta pedig meg le is kapták Szoboszlai ügynökét, Esterházy Mátyást Budapesten a reptéren, aki vélhetően ügyfelét várta, hogy Lipcsében átessenek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, hogy aláírhassa új szerződését a német élklubbal. Sőt az RB Leipzig profilja egy popcornos giffel válaszként kvázi meg is erősítette Romano értesüléseit.


A figyelmetekbe ajánljuk