Ilyen lesz a Squid Game második évada

Ilyen lesz a Squid Game második évada

Hwang Dong-hyuk rendező korábban megígérte, hogy valóban lesz második évad a dél-koreai Netflix-sikerből, és most elárulta, hogy nagyjából mire lehet számítani.


A Squid Game második évadának folytatását megerősítették, így a sorozat készítője, Hwang Dong-hyuk beszélt a lehetséges történetekről, utalva a Lee Jung-jae által játszott Seong Gi-hun karakterének irányváltására.

Nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy hivatalos keretek között beszéljek a második évadról"

- keztde a rendező.

Azonban ennek ellenére a második évad lehetséges témáiról elmélkedett és hozzátette:

Az első évadban, amit láttunk, Gi-hun egy olyan karakter, akinek az embersége bizonyos helyzetekben megmutatkozik, vagy lelepleződik. De nagyon passzív módon mutatja meg. Azt gondolom, hogy a második évadban, amit a játékokból és az első évadban szerzett tapasztalataiból tanult, mindezeket sokkal intenzívebb módon fogja felhasználni."

Majd folytatta:

Ami a frontembert (Lee Byung-hun) illeti, aki szintén korábbi győztes volt, olyan, mint Darth Vader. Néhányan jediként végzik, néhányan pedig Darth Vaderré válnak, igaz? Úgy gondolom, hogy Gi-hun is keresztül fog menni egy bizonyos kritikus ponton, ahol őt ispróbára teszik."

Lee Jung-jae, aki szintén ott volt az interjún, hozzátette: „Ha én lennék a frontember, én lennék a legijesztőbb frontember, akit valaha láttál."

Ha tényleg a mosolygós, jószívú főszereplő lenne az újabb frontember, az valóban alapjaiban változtatná meg a sorozat hangulatát, ám erre még egy-két évet biztosan várnunk kell.

A figyelmetekbe ajánljuk