Saját sorozatot kap a Scooby-Doo Velmája

Animációs lesz, viszont elsősorban felnőtteknek fog szólni. Az Office sztárja lesz Velma hangja.


Az HBO Max berendelt egy évadot a Velma nevű projektből, ami egy felnőtteknek szóló animációs sorozat Velma Dinkley-ről a Scooby-Doo-ból. A szériából kiderül majd, hogyan jutott egy gyerekkorától kezdve a bandához való csatlakozásáig. Megtudjuk, ki volt ő azelőtt, hogy folyamatosan elhagyta volna a szemüvegét és szörnymaszkokat húzott volna le bűnözőkről.

A főszereplőnek Mindy Kaling fogja szolgáltatni a hangját, akit leginkább a magyar nézők az Office-ból ismerhetnek, amiben Kelly Kapoort játszotta öt évadon keresztül. Emellett az Ocean's 8-ben is láthattuk.

Emellett egyébként a streaming platform berendelt még egy rebootot az MTV animációs kultsorozatából, a Clone High-ból. Az évek óta elkaszált sorozatot évekig életbe tartotta a rajongói lelkesedés, aminek most meglett a termése. Ráadásul visszatér az eredeti mögött álló csapat is, többek közt Phil Lord és Chris Miller, akiknek A Lego-kalandot és a 21 Jump Streetet is köszönhetjük többek között. A Clone High egyébként híres történelmi személyiségek klónjairól szól, akik mind egy iskolába járnak.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk