bulizó emberek

2021 egyik legkülönlegesebb napja a Szilveszter: ilyenkor elbúcsúztathatjuk a mögöttünk álló 365 napot, számot vethetünk, milyen élménnyekkel gazdagodtunk, és tervekkel, álmokkal a zsebünkben nekivághatunk a következő évnek. Nem kérdés: a különleges alkalom partit kíván, méghozzá az év legstílusosabb partiját! Mutatjuk, mivel tehetjük az eseményt igazán sikkessé.


Az asztaldísz

Amara

Az étkezések módját érdemes a hétköznapokon is megadni minőségi tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel, szalvétákkal. A különleges alkalmak viszont valami igazán izgalmasat kívánnak: az újévi parti estéjén például néhány asztalidísszel is feldobhatjuk a terítéket. A Pols Potten 18 centi átmérőjű sárgaréz labdácskái modern és klasszikus terítékkel is kompatibilisek, egy darab pedig önmagában is jól mutat, de akár halmozhatjuk is őket.

A rúzs

Tom Ford

Tom Ford neve önmagában garancia az extravagáns, mégis kifinomult luxusra, és ez a tervező kozmetikai vonala esetén sincs másként. A Lip Spark rúzs megszámlálhatatlanul sok kis csillámja gondoskodik róla, hogy az ajkaink is ünnepi fénybe öltözzenek. Mivel a termék 21 árnyalatban kapható, a kínálatban mindenki megtalálhatja az ízlésének és hangulatának leginkább megfelelő színt.

A pezsgőspohár

Amara

Nincsen parti pezsgő nélkül! Idén a megszokott, unalmas pezsgőspoharak helyett válasszuk az LSA International Aurora poharait, melyek a harmonikus tulipánformán túl a színükkel is felhívják magukra a figyelmet. A halvány ibolyaszínben irizáló kiegészítők épp annyi színt csempésznek majd az este hangulatába, amennyire szükség lehet. Egyszerűek, mégis nagyszerűek!

A táska

Jimmy Choo

Bár az időtálló daraboknál nincs jobb befektetés, egy-egy eseményre érdemes különleges darabokkal is kényeztetnünk magunkat. A Jimmy Choo strucctollas táskája mellett nem mehetünk el szó nélkül: aki ezzel a táskával indul el otthonról, jobb, ha felkészül rá, hogy minden tekintet rá szegeződik majd. A fekete és fehér színben is elérhető kiegészítő idén az újévi parti elengedhetetlen résztvevője lesz!

A parfümszűrő

Amara

A Reflections Copenhagen parfümös üvegcséje a luxus netovábbja: ezt az extravagáns, kézzel készült, art deco stílusú parfümszórót bármilyen illattal feltölthetjük. A használatával még exkluzívabbá, mondhatni igazi élménnyé válik majd a partira való készülődés, hiszen ki ne várná, hogy egy ilyen műalkotásból fújhassa magára kedvenc kölnijét.


A figyelmetekbe ajánljuk