Ha nem vetted volna észre: mostantól másképp mérik a Coca Cola termékeit az Aldiban

De változás történt a Lidlben, valamint a Pennyi Marketben is.A Coca-Cola HBC Magyarország a diszkont áruházakban az eddig elérhető 1,75 literes kiszerelését 2 literesre cserélte 2021. május 1-jén. Indoklásuk szerint ezzel alkalmazkodnak a megváltozott fogyasztói igényekhez. A kétliteres kiszerelések az Aldiban, Lidlben és a Penny Marketben érhetőek el.

Ezekben a diszkont láncokban a vásárlók általában nagy tételben vásárolnak, ezt a választást segíti a termékek címkéjén a családi kiszerelés felirat is

írja a Haszon magazin.

Új kiszerelésben a Coca-Cola, a Coca-Cola Zero, a Coca-Cola Zero Lemon, a Coca-Cola Light, a Fanta narancs, a Fanta narancs Zero és a Sprite üdítőitalok kerültek az üzletek polcaira.

További változás még, hogy a hogy a vállalat a hiper- és szupermarketekben, valamint a független üzletekben az egyliteresre cseréli az 1,25 literes kiszereléseket, bár ezek a feljebb említett diszkont üzletekben továbbra is elérhetőek.

Az új kiszerelés méretéből adódóan a kategória vásárlói bázisának szélesítésére, illetve a gyakoribb impulzív vásárlás elősegítésére szolgál.

A figyelmetekbe ajánljuk