Jövő nyárra már ötvözhetjük a luxust a kényelemmel. De milyen áron?

Hasít a a mindenki által jól ismert lyukacsos habcipőket gyártó Crocs: tavasszal kiderült, hogy a pandémia alatt mindenki ledobta magáról a magassarkút és a makkoscipőt, hogy belebújjon a minden kétséget kizáróan csúnya, de kényelmes habcipőkbe, ami miatt a vállalat részvényei háromszorosára nőttek egy év alatt; most pedig megérkezett a Crocs újabb nagy dobása.

Ha már úgy is a járvány lecsengésénél tartunk, és ismét előkerülhetnek a már említett magassarkúk, miért ne lehetne az is a jó öreg habcipő?

Ugyanis a Crocs és a Balenciaga bejelentette közös együttműködésüket, és a múlt hétvégén már be is mutatták a 2022-es tavasz-nyári kollekciójukat, amelyben a fekete és zöld tűsarkúk mellett még egy térdig érő gumicsizma is társul majd.

Természetesen a jellegzetes Crocs-papucs stílusban.

Amíg a jól ismert lábbeliket olcsón be lehet szerezni szinte bárhol, addig a Crocs-Balenciaga hibridekért már jóval borsosabb árat kell fizetni, ha valaki tényleg bevállalná. Ugyan a pontos összeg még nem ismert, de a Crocs és a spanyol luxusmárka korábbi együttműködéséből kiindulva – amikor egy klumpát alkottak – nagyjából 850 dollár körüli összegre lehet számítani, ami átszámítva durván 250 ezer forint.

Úgy tűnik a Balenciaga tényleg élvezi az együttműködést, amely valószínűleg mindkét félnek jövedelmező.

A Crocs felemelkedéséhez nagyban hozzájártul mostanában több híresség: puerto rico-i rapper, Bad Bunny sötétben világító papucsokat dobott piacra a vállalattal, aminek a teljes készletét 30 perc alatt felvásárolták. De Justin Bieberrel is reklámoztak már – az ő kollekciója 2 nap alatt ürült ki teljesen.

(New York Post)


Friss

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk