Valószínűleg nem kézmosásra használnánk.

Egy családi tulajdonban lévő aprócska vállalkozás már a 15. század óta gyárt szappanokat, amik között ott lapul a világ legdrágábbja is: a tisztálkodási eszköz 2800 dollárba, azaz nagyjából 815 ezer forintba kerül. A gyár a libanoni Tripoliban működik Khan Al Saboun néven, és különféle luxusszappanokat és bőrápoló termékekre specializálódtak, amelyekben néha illóolajok néha gyémántok kerülnek.

Mindezt persze nem helyben árulják, hanem Dubai és az Egyesült Arab Emírségek egyik legexkluzívabb üzletében, de legdrágább termékeket csak különleges vendégeknek kínálják. Ilyen a már említett 2800 dolláros tisztálkodási eszköz is, amelyet Bahrein leghíresebb színésznőjének és influencerének, Shaila Sabtnak adták még 2015-ben. Az órási szappanra kézzel rávésték a színésznő nevét, mindez pedig 24 karátos arannyal van bevonva.

Csak az arany 17 grammot nyom rajta, de néhány gramm gyémántpor, tiszta olívaolaj, organikus méz, érlelt oudot (folyékony arany) és datolya is került bele.Amir Hasen, a cég vezérigazgatója szerint a szappan különleges, pszichés és lelki hatással van az emberre, ezért éri meg használni, nem csupán dísztárgyként meghagyni. Más kérdés, hogy mennyire sértheti a bőrünket egy hasonló szappan használata.


Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk