Annyit elárulunk, hogy meglepetésre nem a Rolls-Royce, a Bentley vagy az Aston Martin modelljei a legnépszerűbbek.

Úgy tűnik már nem feltétlen az aprólékos kidolgozás és jól megválasztott anyagok a legnagyobb prioritás az autóvásárlók körében, hanem a fejlett technológia. Legalábbis erre jutott az angol money.co.uk, ahol keresőszavak alapján végeztek felmérést a luxusautók népszerűségéről a legkeresettebb autótípusok alapján.

Ugyan a legtöbbször keresett márkák még nem feltétlen jelentik azt, hogy erre is vágynak a legtöbben, de a kutatási eredményeket közlő oldal is így vezette fel, amihez külön színes térképet is megosztottak. Az elmúlt egy év átlagos havi keresései alapján 29 országban végzett első helyen a Tesla Model S típusa, utána következik az Audi A8 (Magyarországon az első helyen), majd a harmadik helyen a BMW óriása, az X7-es.

A következő helyeken a Porsche Panamera, Range Rover SVR, Rolls-Royce Phantom állnak. A teljes listát itt lehet böngészni


Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk