A hétvégén globális tesztet indított a Netflix: egy új funkció érkezett az androidos alkalmazásokba, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy időzítőt állítsanak be a filmekhez és sorozatokhoz.

Az újítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy időzítőbeállítás közül választhassanak: 15 perc, 30 perc, 45 perc vagy hosszabb tartalom esetén személyre szabva. A kiválasztott időkorlát lejárta után vagy a megtekintett műsor után a Netflix magától leáll és a kijelző automatikusan kikapcsol. Lényegében hasonló módon fog működni a jövőben, mint a televíziók esetében az elalváskapcsoló.

Netflix

Lényegében mindez két dolog miatt is hasznos lehet az előfizetőknek: kíméli az eszközök teljesítményét, és nem kell azon aggódni, hogy reggel teljesen lemerült a telefonjuk vagy a tabletjük, ha véletlen elszundított volna valaki. Illetve, ha valaki mégis elaludt volna, nem alszik át teljes epizódokat a kedvenc sorozatából.

Bár a teszt jelenleg csak Android-eszközökkel rendelkezők számára elérhető, a Netflix már vizsgálja, hogy más eszközökre, például tévékre és asztali számítógépekre is eljuttathatja-e, attól függően, hogy az újítás mennyire tetszik a felhasználóknak. Vannak például olyanok, akik biztosan nem fogják használni, mivel sokan kifejezetten elalváshoz raknak be valamilyen sorozatot maguknak.

(The Verge)


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk