Ő úgy fogalmaz, hogy szaxofonszólókat ad dalokhoz, amik meglennének nélküle is, de igazából annyira jók a szólók, hogy működnek a dalokkal.


Evan Jacobson egy fiatal szaxofonos srác, aki TikTokon szokta megvillantani tudását, például ismert klasszikusokat kísérve szaxofonon. De a virális sikert egy egyelőre két videós széria hozta meg számára, amin nem csak simán kíséri a dalokat, hanem hozzáad egy saját szólót dalokhoz, amiknek nincs szüksége egy szaxofonszólóra, ahogy ő fogalmaz.

Az első videóban Notorious B.I.G. Big Poppáját emeli egy fokkal lazább szintre, a másodikban pedig Estelle és Kanye West American Boy-jához ad hozzá egy tökéletes szólót, ami már-már megkérdőjelezi a széria küldetését. Hisz pont azt bizonyítja, hogy szükség volt egy kis szaxofonra.

@evanjacobsonn

American Boy by Estelle like for pt 3!! ##saxophone ##solo

♬ original sound - evanjacobson


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk