A bizonyíték, hogy a kevesebb néha több. Egy jó ötlet az élre repített egy eddig ismeretlen alkalmazást.

Ugyan országonként eltér, hogy éppen melyik alkalmazás vezeti az aktuális népszerűségi listákat, ami gyakran változik is: itthon például az App Store legnépszerűbb terméke nem meglepő módon az EESZT és a labdarúgó-Európa-bajnokság appja. Az Egyesült Államokban azonban kitartóan a TikTok az éllovas: tavaly április óta, egy hónapot leszámítva, amikor a YouTube megelőzte, nem volt, aki letaszítsa a trónról a nagyjából 70 millió USA-felhasználóval rendelkező appot. Idáig.

Ugyanis egy rémegyszerű alkalmazás pár nap alatt úgy kilőtt a letöltési listákról, hogy rögtön át is vette a vezetést.

Az app nem más, mint a Paste Keyboard, ami „csak" annyit tud, hogy a kijelölt szövegünket képes elmenteni, és egy egyszerű másolás-beillesztés funkcióval bárhova be tudjuk illeszteni a kívánt tartalmat.

A puszta számok jól jelzik, hogy a találmány mekkora sikert aratott a felhasználók körében: az alkalmazás május 27-én csupán a 910. helyen bóklászott, május 28-án már az ötödik volt, majd egy napra rá már a dobogó legfelső fokára állt, és átvette a vezetést az App Store ingyenes segédprogramjai között.

A Paste Keyboard itthon is egyre népszerűbb, jelenleg a 10. hely körül mozog. Ha valakit érdekel, itt tudja letölteni.


Related Articles Around the Web

Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk