A visszajelzések alapján az újításra nagy igény lenne a felhasználók körében.

Mivel az Instagram a kezdetektől mobilra lett tervezve, az alkalmazás nem volt nagy barátságban a webes böngészőkből indítható verziókkal. Ez legjobban onnan látszódik, hogy ezekből évek óta hiányoznak olyan alapvető funkciók, amik az alkalmazásban megtalálhatóak.

Ugyan a feltöltött képeket és videókat a felhasználó láthatja a böngészőből, ahogy üzeneteket is írhatunk, de posztolni már nem lehet, csupán az appon belül. Minden bizonnyal ezzel is a letöltések számát szerették volna növelni.

Azonban meghallva a felhasználók hangját, úgy tűnik mindez változhat. Alessandro Paluzzi fejlesztő és szivárogtató posztolt egy forráskódot az Instagramon belül, ami arra enged következtetni, hogy az Instagram fejlesztői már munkába láttak, hogy a jövőben a böngészőből is lehetséges legyen a képfeltöltés.

A Paluzzi által közölt screenshotok alapján olyan szerkesztési módok is használhatóak lesznek a jövőben, mint a filterek vagy a körbevágások.

Az viszont nem derül ki a forráskódokból, hogy Instagram sztorikat például lehet-e majd feltölteni, ahogy az sem, hogy mikor élesedik a frissítés. Mivel tesztfolyamatról van szó, az is lehetséges, hogy a fejlesztők az egészet elvetik az internetes felhasználók legnagyobb bánatára.

Egyébként a Facebooknál nagy munkában vannak: pár hete számoltunk be, hogy mind a Messenger mind az Instagram hasznos funkciókkal bővült.


Friss

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Talán nem túlzást azt állítani, hogy Meryll Streep generációjának legnagyobb színésznője, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény is, hogy a többszörösen Oscar-díjas művész szinte bármilyen akcentussal képes eljátszani szerepeit. A kételkedőknek mutatunk is gyorsan 4 + 1 példát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk