A német zeneszerző a filmipar mellett belekóstolt az autóiparba is.

Az elektromos autók kétségkívül az egyik leghasznosabb dolog, amit a Földdel tehetünk manapság, de a kritikusok szerint a hangtalan járművek nagyban rontják a vezetés élményét, és ezzel elveszti az autó a lényegét.

A BMW valószínűleg ezt a szkeptikus réteget szeretné elcsábítani a mostani húzásukkal. A bajor gyártó ugyanis bejelentette, hogy a nemrég bemutatott BMW i4 M, illetve BMW iX villanyautóihoz maga az Oscar-, Grammy és Golden Globe-díjas Hans Zimmer komponálta.

A menet közben, hangszórókról hallátszódó mesterséges hangokat a zeneszerző a BWM hangokért felelős kreatív igazgatójával, Renzo Vitaléval fejleszti közösen. Az autók hangzása állítólag változó lesz üzemmódonként.

Egyébként a BMW és Zimmer kapcsolata már régóta tart: ahogy a The Verge is kiemeli, a zeneszerző már a BMW Vision M NEXT koncepcióautóját is hangszerelte 2019-ben, illetve más BMW-k hangjában is segédkezett.

A statement for the driver: The BMW Vision M NEXT gives a preview of what the electrified future of the BMW M brand might look like. The BMW Vision M NEXT is...


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk