A torontói Jacob Jackson egymáshoz hangulatban illő képeket kereső weboldalt fejlesztett.


Egy torontói fejlesztő, Jacob Jackson most indított el egy olyan egyszerű vizuális keresőmotort, amely a képeket hasonló minták, kompozíciók és textúrák alapján gyűjti egy csokorba.

Noha a Same Energy néven megjelenő weboldal még béta verziójú és tervezésének nagy része még hátra van, felkeresésével elmerülhetünk egy-egy hangulati élményben.

Az eredményeket kategóriák szerint csoportosította Jackson, amely által a kereső minden eddiginél átfogóbb hatást hoz létre.

"Úgy gondoljuk, hogy magában kell foglalnia a gazdag vizuális megértést, megragadva a kép művészi stílusát és általános hangulatát, nemcsak a benne lévő tárgyakat"

─ áll a weboldalról a fejlesztő közleményében.

Jacksont Twitter-fiókján át követve megtudhatjuk, mikor frissül a weblap. Mi magunk is kipróbálhatjuk az oldalt, elmerülve egy-egy érzésben, vagy hangulatban.

(Forrás: Colossal)

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk