A cég megerősítette, hogy helyen mutatott rá a problémára, pénzzel jutalmazták a tippért.


Sokan panaszkodtak a GTA Online-ra, hogy PC-n nagyon hosszú ideig, borzasztóan lassan tölt be. Egy t0st nevű játékos viszont rájött a probléma okára. Úgyhogy írt egy saját javító patch-et a játékhoz, ami állítása szerint 70%-al növelte a játék futásának sebességét a gépén.

Miután a játékot fejlesztő Rockstar Games megállapította, hogy a játékos pontosan és helyesen mutatott rá a probléma forrására, a megoldási javaslata pedig valóban működik, kiadta a saját hivatalos javító patch-ét. A játékosok tapasztalata alapján pedig valóban javult a töltés sebessége.

Na persze azért t0stról sem feledkeztek meg. A játékos 10 ezer dollárt, vagyis majdnem 3 millió forintot kapott a játék zsákmányszerző felületén keresztül a fejlesztőktől. Szóval fáradozásainak duplán is meglett az eredménye, számolt be róla a Rock Paper Shotgun.


Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk