A meghívásos appon szobákat hozhatunk létre, ahol vannak moderátorok, beszélők és hallgatók.


A Clubhouse hatalmas sikerrel indult el az Egyesült Államokban, sikerét pedig mi sem mutatja jobban, hogy versenytársai már elkezdték adaptálni az app koncepcióját. A meghívásos szolgáltatásokban hangbeszélgetéseket lehet folytatni olyan módon, hogy létrehozhatunk szobákat, ahol megadhatjuk, ki a moderátor, ki beszélhet és ki az, aki csak hallgathatja a beszélgetést, ha szeretné.

Ezt a koncepciót valamennyire a Facebook is próbálja meghonosítani a külön szobákkal, emellett a Twitter is elindította a saját újítását, aminek révén ugyanazt megtehetik a felhasználók, csak éppen nem meghívásos. Mindössze regisztrálni kell hozzá Twitterre. Éppen ezért kérdéses, hogy mennyire tud majd megélni ez az app a hatalmas versenytársak mellett, akik adaptálják a legjobb ötleteiket majd.

Most viszont végre elérhetővé vált az app Androidra is Európában, ami igen komoly lökést fog adni neki valószínűleg. A Clubhouse ugyanis eddig is elérhető volt már Magyarországon is, használják is az emberek. De eddig igen komoly akadályt jelentett, hogy csak és kizárólag iOS-en futott nálunk, egészen mostanáig.

(Forrás: Engadget)


Friss

Érkezik a BLACKPINK film

A legnépszerűbb k-pop lánycsapatról készült filmet augusztusban mutatják be.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.24.

Csütörtök reggel Nádas Péter gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy a hibáinkból akár tanulhatunk is.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk