Murderville

A streamingoriás új sorozata gyakorlatilag a Beugró lesz némi nyomozós körítéssel.


Bár 2017-ben volt utoljára új epizód belőle, valószínűleg mind emlékszünk még a Beugró című műsorra, ahol amolyan társasjátékszerűen húztak papírokat, amik mentén el kellett improvizálva játsszanak vicces szituációkat. Az Egyesült Államokban az improvizatív humornak igen komoly hagyományai vannak, amit valamennyire ez a műsor próbált meghonosítani nálunk.

Most a Netflix egy valamennyire hasonló koncepciójú műsort indít, amiben Az ítélet: családból ismert Will Arnett egy detektívet fog játszani, aki minden epizódban kap maga mellé egy gyakornokot, aki segít neki felgöngyölíteni az aktuális gyilkosságot. Minden epizódban pedig újabb híresség lesz a segítője azzal az apró csavarral, hogy a sztárvendégnek nem lesz forgatókönyvük. Gyakorlatilag bedobják őket különböző sziutációkba, ahol improvizálniuk kell, ahogy halad a sztori.

A Murderville címet kapó széria a Murder in Successville című brit műsoron alapszik, ami eredetileg a BBC-n futott. Az első évad február 3-án debütál, 6 epizódot fog tartalmazni, a sztárvendégek pedig a Shitt's Creekből ismert Annie Murphy, Conan O'Brien, a Másnaposokból ismert Ken Jeong, az Örökkévalókban is látott Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch NFL sztár, továbbá Sharon Stone lesznek.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk