Az énekesnő Twitteren jelentette be a hírt.


Sinéad O'Connor búcsút int a zenének. Kijelentette, hogy visszavonul a zenéléstől és a turnézástól, valamint hozzátette, hogy a következő albuma lesz az utolsó.

„Ezennel bejelentem, hogy visszavonulok a turnézástól és a lemeziparban való munkától. Megöregedtem és elfáradtam"

– kezdte posztjában.

Az ír énekes-dalszerzőnő közelgő albuma, a No Veteran Dies Alone lesz az utolsó kiadványa, és kérte a rajongóit, hogy ne szomorkodjanak.

„Ez nem szomorú hír. Ez inkább egy megdöbbentően gyönyörű hír. Egy harcos tudja, mikor kell visszavonulnia. Ez egy negyvenéves utazás volt. Ideje hátradőlni, és más álmokat valóra váltani"

O'Connor azt is hozzáfűzte, hogy a nem régiben megjelent, Rememberings című önéletrajza írásakor értette meg, hogy ő maga a saját főnöke, és nem kívánja megvárni az engedélyt a férfiaktól arra, mikor jelentheti be visszavonulását.

(Deadline)

Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk