Még csak április van, de valószínűleg máris megvan az idei év új zeneipari szenzációja. Egy frissen alakult metálbanda akkora energiával zúz az első kislemezükön újonc létükre, hogy azt a régi motorosok is megirigyelnék.

A bandatagoknak volt honnan meríteniük, hiszen sokáig New York utcáin kóboroltak. A zord körülmények minden bizonnyal az egész életükre befolyással volt, ami jól ki is hallható a március végén berobbanó Hunger of the Beast című energikus slágerükből.

Az újonnan alakult banda a misztikus Cattera névre keresztelte magát. Utóbbi kifejezésre már rögtön rá is cáfolnak, mivel az album borítóján egy óriási pentagramma díszeleg, durván átvésve vele egy cicakonzervet.

Cicakonzervet? 

Igen.

Hiszen a mennydörgő gitárok és a tüzes szólók mögött cicák állnak. A frontmacska Roope-Shakir, aki hánytatott sorsa után először egy menhelyen talált otthon, majd örökbe fogadta és felkarolta Anna Mrzyglockival, a Fearless Records termékmenedzsere, aki rögtön felfedezte benne a tehetséget.

A debütáló kislemez mellé a banda a rajongókra is gondolt, akik betekintést nyerhetnek Roope-Shakir munkásságába. A videó láttán a kritikusok is biztosan csöndesebben nyivákolnak majd, hiszen Shakir tényleg a lelkét nyávogja ki a stúdióban. Akik nem értenének cicanyelven, ajánlott az angol feliratot bekapcsolni. Tanulságos.

Ráadásul a bevételt az együttes nem hedonista szórakozásra herdálja el: a bevételeket és az esetleges adományok 100%-át a Whiskers-A-GoGo, a brooklyni nonprofit önkéntes macskamentő szolgálatnak utalják, akik Roope-Shakirt is befogták, majd befogadták az utcákról, hogy később végleges otthont találjanak neki.

(NME)


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk