Ráadásul csak pár hónapot kell várni rá, olyan gyorsan jön is a folytatás!


Amikor Lana Del Rey kiadta a Norman Fucking Rockwellt, rögtön be is jelentette a következő lemezét, ami most a hétvégén jelent meg Chemtrails Over The Country Club címmel. Most hasonlóan a legutóbbi alkalomhoz, rögtön be is jelentette a megjelenést követően a következő albumát, aminek Rock Candy Sweet lesz a címe.

Ami meglepőbb, hogy milyen gyorsan érkezik. A Norman Fucking Rockwell 2019-ben jött ki, 2020-ra jelentette be a folytatását, amit végül a koronavírus-járvány mostanáig eltolt. A következő anyaga viszont már június 1-én érkezik, vagyis picit több, mint két hónapot kell csak várni rá. Persze ahogy a járvány az előzőt eltolta, úgy még ezt is eltolhatja. De ha minden jól megy, nyáron már hallgathatjuk is.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk