A Queen legendás dobosa, Roger Taylor így tiszteleg néhai barátja, Freddie Mercury előtt.


Egészen pontosan 19 éve, 2002-ben mutatták be a We Will Rock You musicalt, melynek promóciójaként állították fel azt a hatméteres bronzszobrot, amit Roger Taylor a saját kertjében szeretett volna látni.

Az alkotás a londoni East Enden található Dominion Theatre bejárata fölött volt látható az utolsó előadás napjáig, 2014. május 31-ig. 12 év után pedig egy raktárba került, a dobos pedig ezt nem nézte jó szemmel, megkereste a musical producerét, Phil McIntyre-t és szólt neki, hogy szeretné magához venni a szobrot.

„Kérdeztem, mibe kerül a tárolása, mire mondott egy összeget. Erre visszakérdeztem: Miért nem rakjátok fel egy teherautóra és hozzátok ide a hozzám? Gondoltam, hogy jópofa lenne a kertben a szobor, és azt hiszem, Freddie is nevetett volna"

– emlékezett vissza.

A banda gitárosa, Brian May elvileg nem igazán örült a hírnek, de erre Taylor csak ennyit reagált:

„Tényleg mérges volt miatta, de szerintem azért, mert nem neki jutott először eszébe."
www.flickr.com

Taylor egyébként éppen átalakíjta a tizennyolcadik században épült otthonának kertjét, a szobor felállítása mellett egy faház, egy jacuzzi és egy bár megépítése is a terv része.


(Hardrock)

Friss

Youtube/Código Nuevo

Egy új program segítségével szemmozgatással is zenélhetnek a mozgássérült zenészek

Puszták a szemük mozgatásával 25 hangszeren is játszhatnak a mozgáskorlátozott művészek egy új technológiának köszönhetően.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szinte az összes folyó kiszárad legalább egy napra

A klímaváltozás és és a földhasználat miatt egyre több folyó száradhat ki időszakosan.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Lidl a Balaton-átúszás mellett egy SUP-versennyel is beújít a nyárra

Június 16-án nyílik a nevezés az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére, a 39. Lidl Balaton-átúszásra. Az idei év újdonsága: a Lidl Balaton-áthúzás, külön verseny SUP-osoknak.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk