Bár végül több szó esett az űrről.

A Coldplay elkészítette legújabb számát, a Higher Powert , amelyet a svéd producerkirály, Max Martinnal közösen alkottak. A Coldplay pedig a dalt egészen az űrig repítette: az együttes videóhíváson keresztül kapcsolatba léptek Thomas Pesquet asztronautával, aki a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) állomásozik.

Ugyan az űrhajóst Chris Martinék akarták meglepni az új dalukkal, amit először neki mutattak volna meg, mégis jól láthatóan ők voltak a kíváncsibbak. Pesquet körbemutatta nekik a kilátást az ISS fedélzetéről, és mesélt egy kicsit az együttesnek arról, hogy milyen az élet az űrben.

A videó végén azonban elküldték az asztronautának az új dalukat, amit Pesquet meg is hallgatott.

„A Földön jelenleg nem tudjuk senkinek sem lejátszani, szóval, gondoltuk, csak neked fogunk játszani"

– mondta Chris Martin az űrhajósnak.

Egyébként május 22-én a Coldplay is fellép az online megtartott Glastonbury fesztiválon, amit itthonról is követhetünk majd.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk