Utoljára 21 éve adott ki az énekesnő spanyolul lemezt.


Christina Aguilera legutóbbi lemeze három éve jelent meg, de már gőzerővel dolgozik a folytatáson. Sőt rögtön kettőn is egyszerre. A következő albuma egy sima angol nyelvű új lemez lesz, viszont ami utána jön közvetlenül, az már teljes egészében spanyol nyelvű lesz.

Az énekesnő egyébként nem adott ki spanyol nyelvű lemezt 21 éve és ez lesz pusztán a második ilyen karrierje során, a 2000-es Mi Reflejo után, ami a maga idejében vezette a latin toplistákat. Úgy tűnik a latinpop egyre nagyobb sikere világszerte több nagy sztár előtt is megnyitotta az utat, hogy spanyolul énekelhessenek.

Nemrég például Selena Gomez is úgy döntött, hogy kiadja élete első spanyol nyelvű lemezét. Az idők látszólag változnak, korábban valószínűleg lebeszélték volna erről a kiadók az előadókat, de a reggaeton világraszóló népszerűségének köszönhetően talán bátorítják is őket erre.

(Forrás: Billboard)


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk