Méghozzá új formációjával, a Silk Sonic-kal, ami belőle és Anderson .Paakból áll.


A napokban az Amerikai Zeneakadémia bejelentette az idei Grammy fellépőinek listáját, ahogy arról mi is beszámoltunk. Úgy tűnik, hogy ez még nem az összes sztár lesz, aki az élő műsor során zenélni fog. Most ugyanis kiderült, hogy Bruno Mars is előad egy dalt a díjátadón.

Méghozzá új formációjával, a Silk Sonic-kal, aminek Anderson .Paak a másik tagja. Jelenleg egy közös lemezen dolgoznak. A múlt héten pedig megérkezett a legelső kislemeze is a duónak, amit mi a hét számának választottunk az új megjelenéseket taglaló cikksorozatunk legutóbbi kiadásában. Esélyes, hogy ezt a dalt fogják előadni majd, de lehet, hogy a műsorban debütál a második kislemezük.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk