Ugrásszerűen megnőtt a francia duó hallgatottsága.

A feloszlás jó üzlet lehet? Rövid távon biztosan, ugyanis a duó hétfői bejelentése óta az egész világ Daft Punk-lázban ég. Dalaik online letöltéseinek száma egy nap alatt több mint 500 százalékkal emelkedett. Vasárnap összesen 854 100-szor töltötték le a számaikat, míg másnap (a bejelentés napján) már 5 millió 25 ezerszer - számolt be róla a Variety.

Legtöbben a Pharrell Williamsszel készült Get Lucky című szerzeményt hallgatták, de döbbenetesen megnövekedett azon dalok hallgatottsága is, amelyek általában nem voltak felkapva. Második helyezett lett a One More Time 89 000-ről 414 000-ra emelkedett, a harmadik legnépszerűbb daluk pedig a Harder, Better, Faster, Stronger, ami egy éjszaka alatt 57 500-as letöltésről 297 000-re nőtt.

Hétfőre jó pár Daft Punk-sláger átlépte a 100 ezres lejátszási határt, míg ez egészen vasárnapig csak a Get Lucky-nak sikerült. A 10 ezres álomhatárt hétfőn már 84 szám érte el, míg egy éjszakával korábban, csupán 20 dal.

A legnépszerűbb album, a Discovery, melynek dalait hétfőn összesen több mint másfél milliószor játszották le az előző napi 292 ezerrel szemben, de a Random Access Memories dalai is nagyot mentek, 1,243 milliószor játszották le a vasárnapi 178 ezerhez képest.

Related Articles From Your Site

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk