Újabb különleges táncelőadásért rajong az internet.

Most ugyan nem mínusz 15 fokban egy befagyott tavon balettozták el Csajkovszkij legendás művének, A hattyúk tavának jeleneteit; a körülmények viszont hasonlóan extrémek voltak.

A spanyol táncos, Ariadna Hafez balett helyett a tangót választotta, a jég helyett pedig a mélységet.

Hafez ugyanis tíz méter mélyen jár gyönyörű „vízi tangót", amit Bastien Soleil, francia rendezővel vettek fel közösen.

Mindezt az olasz Padovában, a világ egyik legmélyebb, 40 méteres medencéjében forgatták. Egy merülés nagyjából másfél percig tartott, és Hafez összesen 600 alkalommal ment a víz alá. A forgatás öt teljes napot vett igénybe. A táncosnő minden percét kiélvezte: Jordana nevű lap szerint gyerekkori álma, hogy vízi élőlény legyen, és imádta a vízben töltött töltött időt.

Ahogy elmondta, a vízben a gravitáció szinte megszűnik létezni, a mozgások lassabbak és kimértebbek, ezért a mozdulatok is élvezetesebbek. Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy Hafez másik szenvedélye a búvárkodás, ezért nem okozott nagy gondot neki a mélység.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk