Az Audio Up Media, az iHeartMedia és a díjnyertes producer, Lee Metzger összefogott a Strawberry Spring című podcast elkészítésében, amely Stephen King 1978-as klasszikus novelláskötetének, az Éjszakai műszaknak egyik történetén alapul majd.


Metzger fogja írni és rendezni a podcast-sorozatot, amelynek szereplőgárdájában többek között Garrett Hedlund, Milo Ventimiglia, Herizen F. Guardiola, Sydney Sweeney, Ken Marino és Al Madrigal szerepelnek. A további színészeket később jelentik be, de azt már tudni lehet, hogy az Emmy-díjas Philip Alberstat lesz a producer.

A Strawberry Spring története egy újságíróról szól, aki rádióhallgatás közben meghallja a Springheel Jack nevet, ami feleleveníti az emlékeit, amikor diákként először hallott a sorozatgyilkosról. A történet hamar a gyilkos utáni hajszává válik, és az újságíró semmitől sem riad vissza, hogy megtalálja őt.

Stephen King óriási rajongójaként nem is lehetnék izgatottabb, hogy Jareddel, az Audio Up-pal és az iHeart Mediával dolgozhatok együtt, hogy életre keltsük ezt a történetet. Nem is kérhettem volna jobb projektet az első forgatókönyvvel rendelkező podcastemhez"

– nyilatkozta Metzger.

Az Éjszakai műszak 1978-ban jelent meg, és ez volt King első novelláskötete. A történetek először többek között a Cavalier Magazine, a Penthouse, a Cosmopolitan, a Gallery és az Ubris számaiban jelentek meg.

(TheWrap)

A figyelmetekbe ajánljuk