BTS egyik tagja V ( Kim Taehyung) elárulta, hogy melyik a kedvenc könyve, így Japánban az a mű vált a legeladottabbá.Talán nem is gondolnánk mekkora hatással vannak a fiatalokra a sztárok.

Tavaly decemberben adott interjút a BTS énekese, ahol elárulta, hogy legújabb kedvenc könyve az Otthon vagyok, de még mindig haza akarok menni című alkotás, amelyet Kwon Rabin írt. Ez a mű rengeteg mély és pozitív üzenetet, valamint illusztrációt tartalmaz, amelyek vigaszt nyújthatnak az ürességgel, a magányossággal és a szívfájdalommal küzdők számára.

A könyv először Koreában debütált, majd március második felében Japánban is. Hátborzongató, de csupán három nap kellett ahhoz, hogy bestseller legyen. Ez pedig azt bizonyítja, hogy Kim Taehyung (V) napjaink egyik legbefolyásosabb bálványa.

A kötet az Amazon Japan oldalán a Külföldi esszék kategóriában az első helyre jutott, de az általános bestseller-listán is 86. lett, ami rendkívüli eredménynek számít pár nap leforgása alatt.

A japán kereskedők úgy vélik, hogy egy régebben megjelent sikerkönyvet most újra felkaphatnak az olvasók. A BTS énekeséről két éve megjelent egy olyan fotó, ahol a kezében tartja A szavak ereje című kötetet (Shin Do Hyun és Yoon Naru könyvét). A kép akkor annyira népszerűvé vált, hogy még a kereskedők is a k-pop sztár könyveként hirdették.

(kpopstarz.com)

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk