Egy kémkedős-szuperhősös thriller, melynek középpontjában egy szerelmi történet áll.


A Marvel havonta megjelenő Fekete Párduc-képregénye hamarosan véget ér, de már készül egy új sorozat. A Marvel bejelentette, hogy a 12 év rabszolgaság forgatókönyvíróját, John Ridley-t bízták meg T'Challa kalandos életének folytatásával.

A 2021 augusztusában induló új sorozat, Ta-Nehisi Coates író hosszúra nyúlt Wakanda intergalaktikus birodalma című képregényének folytatása lesz. T'Challa visszatér a Földre, de új kihívásokkal kell szembenéznie, miközben wakandai trónjára szeretne lépni. Az új szériában T'Challa versenyt fut az idővel, hogy megmentsen egy titkos ügynököt, mielőtt az elfogásból nemzetközi botrány robanna ki.

„Egy olyan nyáron vagyunk túl, amikor azt láttuk, hogy a feketék harcolnak a jogaikért, kiállnak, és olyan módon küzdenek, ahogyan eddig hosszú évek óta nem kellett. Nagyon fontos volt számomra a mögöttünk álló év után, hogy ezeket a beszélgetéseket a fekete emberekkel folytathassuk, és olyan szavakat használhassunk, mint a szeretet, a törődés, a remény, a megbánás és ezek az igazán alapvető érzelmek, amelyek mindenkiben megvannak"

– nyilatkozta Ridley.

A Fekete Párduc 25. száma zárja a jelenlegi sorozatot, ami május 26-án, szerdán kerül a boltok polcaira. Az új Fekete Párduc #1 2021 augusztusában érkezik.

(IGN)

Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk