A jelenség önmagában is csodaszép, de így csak fokozza a látványt.

Egy spanyol fotós, Dan Zafra minden évben összegyűjti kollégái legszebb és legkülönlegesebb helyszínén készült Tejút-fotóit. Teszi mindezt azért, hogy inspirálja a fotózás iránt érdeklődőket. A Capture the Atlas című albumába bekerültek az idei év is, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínekről csodálhatjuk meg a látványos jelenséget.

Ahogy Zafra is beszámol róla a honlapján, éjszaka sok minden láthatatlan marad szabad szemmel, de amikor fotózunk, színekben és fényekben gazdag új világ tárul elénk.

A madridi születésű művész húszezer fénykép alapján választotta ki a legjobbakat. Találkozhatunk sivatagokkal, gleccserekkel, hegyekkel, vulkánokkal és tengerpartokkal – mindezek középpontjában pedig a színkavalkádban pompázó tejút áll.


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk