Több tucatszor próbálta már elkészíteni a fotót, de idáig sosem járt sikerrel.

A hatalmas létszámba tömörülő seregélyek általában mindig pazar és különleges látványt nyújtanak, ám egy ír fotósnak sikerült olyan képet megörökíteni róluk, ami tényleg ritkaságszámba fordul elő: a seregélyek egy óriási madarat formáztak repülés közben.

James Crombie eredetileg sportfotós, de hónapok óta igyekezett már elkészíteni a seregélyfotót, ami csak a napokban jössz össze neki. A Petapixelnek nyilatkozott arról, hogy már legalább ötvenszer látogatott ki egy írországi tó partjára, ahol igyekezett lekapni az állatokat. Nem maradt sok ideje: a seregélyek napokon belül elköltöztek volna a helyszínről. Így szinte az utolsó pillanatban szólt neki egy barátja, hogy a tó mellett egy egészen látványos formációban repülnek a madarak. Már szaladt is a helyszínre, ahol végre sikerült a kép, sőt, még egy videót is készített.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk