Először csak embert ettek, később elkezdtek szaladni. Az Army of the Dead új előzetesében pedig már társadalomba is szerveződtek és okosak.


George Romero óta rengeteget változtak a zombik. Például a 28 nappal később után már nem csak csoszogtak, hanem rohantak az emberek után. Az akkori gyorszombi hullámot a Holtak hajnala remake-jével meglovagoló Zack Snyder pedig most visszatért a műfajhoz, hogy egy következő szintre vigye a zombikat. Ezúttal már okosak és társadalomba is szerveződtek.

Bár anno a Holtak napja már pedzegette a gondolkodó zombi dolgot, de az Army of the Dead új előzetesében már kifejezetten intelligensek, gyorsabbak, mint az emberek, ráadásul hadseregbe is tudnak szerveződni, hogy még nehezebb legyen a túlélés ellenük.

A film sztorija pár zsoldosról szól, akiket egy üzletember megbíz, hogy törjenek be a zombilakta Las Vegasba és lőjenek maguknak utat egy bizonyos széfig, ami tele van pénzzel. Aztán persze lehetőleg lőjék magukat vissza élve a pénzzel. Május 31-én végre majd megnézhetjük, hogyan sikerül ez nekik a Netflixen.


Friss

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk