Eddig két előzménysorozaton is dolgoztak, mostanra ez ötre bővült.


Az HBO természetesen nem zárta le a Trónok harca univerzumát a rosszul fogadott fináléval, a tervek szerint hamarosan spinoffokkal árasztja el HBO Max streamingszolgáltatását. Eddig két előzmény volt előkészületben, egy Targaryenekről szóló széria, meg egy Ser Duncan lovagról és fegyverhordozójáról, Eggről.

Emellett készült egy próbaepizód Naomi Watts főszereplésével egy végül be nem rendelt harmadik előzménnyel. Az már biztosan nem fog elkészülni. Cserébe kapunk még három másik spinoffot, így ha minden jól megy, akkor hamarosan már öt olyan szériát is nézhetünk, ami a Trónok harca univerzumánan játszódik.

Ebből a legelőrehaladottabb verzióban a Sea Snake című projekt van, aminek Bruno Helle, A mentalista alkotója a vezető írója. Corlys Velaryon utazásairól fog szólni majd a címszereplő hajóval. Emellett készülni fog egy Királyvár legszegényebb gettójáról is Flea Bottom címmel, pontosan még nem tudni, hogy miről fog szólni.

A harmadik új projekt címe pedig 10,000 Ships, ami a harcos Nymeria hercegnőről és a Rhoynarok túlélőiről szól azután, hogy Essosból Dorne-ba utazva elvesztették a nagy sóháborút. Amennyiben betéve ismered George R.R. Martin világát, valószínűleg ezek a nevek mondanak valamit, ha viszont nem, a lényeg, hogy bőven el leszünk látva Trónok harca-trartalommal a közeljövőben.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk