Daniel Craighez, Janelle Monae-hoz és Dave Bautistához csatlakozik.Rian Johnson a Az utolsó Jedik után egy eredeti ötleten alapuló, sztárokkal teli krimit rendezett. A Tőrbe ejtve pedig akkora meglepetéssiker lett, hogy a Netflix egy vagyont fizetett azért az író-rendezőnek és a film sztárjának, Daniel Craignek, hogy csináljanak a platform számára folytatásokat.

Gyakorlatilag végtelen kreatív szabadságot kaptak, cserébe az előre meghatározott büdzséért, ami megegyezik az elsőével. Craig karaktere pedig kapocs lesz a folytatások közt, de újabb rakás sztárra számíthatunk majd minden egyes újabb filmben. Nemrég kiderült, hogy A galaxis örzői-filmek Draxja, Dave Bautista lesz az egyik új arc.

Most a Deadline kiderítette, hogy Edward Nortont is csatlakozik a második részhez, aki tökéletes választásnak tűnik. Nem sokkal később pedig megtudták, hogy Janelle Monae énekesnő is csatlakozik a szereplőgárdához. Egy biztos, javában zajlik már a casting. Szóval a közeljövőben minden kiderül.


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk