Na ezt biztosan nem láttad jönni!


A Farrelly-testvéreknek olyan ikonikus vígjátékokat köszönhetünk, mint a Dumb és Dumber, a Keresd a nőt!, vagy az Én és én meg az Irén. Ugyanakkor a páros egyik fele, Peter Farrelly egy ideje már főleg drámákban utazik. Legutóbbi filmje az Oscar-győztes Zöld könyv volt, következő filmje pedig szintén egy megtörtént esetet feldolgozó dráma lesz.

Most viszont ő is visszatér a komédiák világába, hogy testvérével folytatást készítsenek egyik korábbi filmjükhöz, ami meglepően az 1996-os Tökös tekés című film. Bár szolid siker volt anno a mozikban, messze nem szokták a rendezőpáros legnagyobb sikerei közt emlegetni, ahogy nem vált népszerű klasszikussá se az eredeti.

Az ugyanakkor még nem tisztázott, hogy csak producerei lesznek a projektnek, vagy íróként, esetleg rendezőként is beszállnak-e majd. Ugyanakkor producerként ha végül nem is lesz rá idejük, legalább maguk választják meg az utódjukat a folytatáshoz. Arról egyelőre nincs hír, hogy Woody Harrelson, Bill Murray és Randy Quaid is visszatére, utóbbinál azt tippelnénk, hogy nem.

.(Forrás: Consequence)


Friss

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben töröl asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Christoph Waltz és Willem Dafoe westernt forgat

A filmet egy élő legenda, Walter Hill jegyzi, akinek többek között a 48 órát is köszönhetjük.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk