Meg a You és a Cobra Kai következő évada is.


A Vaják forgatása először a koronavírus-járvány miatti brit lezárások miatt állt le, később viszont újabb és újabb fertőzések miatt folyamatos leállásokkal küzdött a stáb. Nemrég viszont sikeresen befejezték végre a forgatást, így már csak az utómunka következik.

Most kiderült, hogy az utolsó negyedévben, vagyis október, november, vagy december hónap valamelyikében érkezik is a következő évad a Netflixre. A részvényeseknek készült videójában a cég vezetője elmondta, hogy bár nekik is voltak a járvánnyal problémáik, az év utolsó negyedévére érkeznek a nagy dobásaik, köztük a fantasyszéria következő etapja is.

Emellett a You következő évada is ekkor várható, akárcsak a Cobra Kai új évada, az első, amit már teljes egészében a Netflix készít. Szóval bár kellett várni rá két évet, ezen sorozatok rajongóinak jó hír, hogy már látható a fény az alagút végén, számolt be róla a Deadline.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk