cruella

Csak most mutatták be, de a Disney nem vacakolt sokat, rákapcsolt a folytatásra.


Még csak a napokban mutatták be a Szörnyellát, a 101 kiskutya főgonoszának eredetfilmjét, de úgy tűnik, hogy a Disney olyannyira elégedett a produkált számokkal, hogy rögtön zöldlámpát is adott a folytatásnak. Bár mozibevételei máskor csalódást jelentettek volna, az újranyitás átlagnézőszámához képest jól teljesített, meg erről ugyan nincsenek számok, de valószínűleg sokan nézték meg a Disney+-on is, ahol egyidőben debütált a mozipremierrel.

Az elsőt és az Én, Tonyát is rendező Robert Gillespie visszatér a folytatásra, akárcsak Tony McNamara, aki egyébként A kedvencet is írta. Arról viszont nem tudni pontosan, hogy Emma Stone visszatér-e, őt ugyanis nem köti egyelőre szerződés. Ugyanakkor ha a rendező és a forgatókönyvíró is leszerződött a második részre, valószínűleg sejtik Stone válaszát.

Már amennyire lehet sejteni, mert ez a mi bizarr valóságunk, amiben készült egy film arról, hogy Szörnyella miért lett gonosz. Ehhez a filmhez pedig készül egy folytatás is, szóval bármi megtörténhet. Lehet, hogy a folytatás egy másik 101 kiskutya karakterről fog szólni. Például megismerjük Tibs őrmester gyerekkorát, vagy ilyesmi. De persze az is lehet, hogy ha Stone nemet mond a filmre, nincs nélküle franchise és keresztet vethetünk rá.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk