Emma Stone főhőse fiatal, lázadó és divatos a Disney élőszereplős filmjében.


A Disney úgy döntött, hogy saját filmet kap a 101 kiskutya főgonosza, Szörnyella, aki ha emlékszünk, meg akarta ölni a mesében és a belőle készült élőszereplős filmekben a címszereplő kiskedvenceket, hogy bundát készíthessen magának. A korábbi filmes verziókban Glenn Close alakította ezt az ördögi figurát, aki immunis bármiféle cukiságra, annyira sötét a lelke.

A Disney viszont úgy döntött, hogy ez nem minden, amit tudnunk kell a divatmániás ellenlábasról. Szörnyella címmel előzményfilmet csinált Emma Stone főszereplésével, amiből kiderül, hogy a 70-es évek Nagy-Britanniájának punk szcénájában felnövő Szörnyella lázadó divattervező volt, aki tolvajokkal bandázott London utcáin. Az Én, Tonya rendezőjétől, Craig Gillespie-től érkező alkotást május 28-án lehet majd megnézni a Disney+-on.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk