A világhírű rendező Stephen King A talizmán című könyvének adaptációjából készít sorozatot a Netflixre.


1984-ben megjelent regény Stephen King és Peter Straub közös regénye egy 12 éves Jack Sawyer nevű fiúról szól, akinek meg kell találnia egy csodatevő talizmánt ahhoz, hogy megmentse haldokló édesanyját. A fiú útját azonban keresztezi egy párhuzamos világ: az általunk ismert Amerika és annak varázslatos és veszélyes hasonmása, a Territórium.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Spielberg több mint 40 éve szeretné elkészíteni a filmet, ugyanis már a regény megjelenése előtt 2 évvel lecsapott a megfilmesítései jogokra, de eddig még nem sikerült összehozni a projektet.

A sorozatot a Netflixre készítik, producerei pedig Steven Spielberg és a nagysikerű Stranger Things alkotói, a Duffer testvérek lesznek. A talizmán forgatókönyvét szintén a Stranger Thingses Curtis Gwinn fogja írni, illetve felügyelni.

Pontos információk nincsenek még sem a forgatásról, sem pedig a bemutatóról, de valószínűleg 2-3 éven belül láthatjuk a végeredményt.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk