Anno Bert Kreischer egyetemi élményei alapján készült a Buliszervíz, most szürreális orosz maffiás sztorijából készül film.


Bert Kreischer amerikai stand up komikus, aki időnként félmeztelenül áll színpadra és híresen nagy bulihuligán. Az egyik nagysikerű, színpadon mesélt sztorijára pedig most lecsaptak és film készül belőle, aminek ő és Mark Hamill lesznek a főszereplői.

A sztori egy egyetemi útról szól Oroszországba, amikor Kreischer belefutott az orosz maffiába, amitől annyira megilletődött, hogy amikor kérdezték a nevét, csak annyit mondott, hogy The Machine, vagyis A gép, ami egyébként a film címe is lesz. Végül aztán a bűnözőket annyira lenyűgözte az, hogy a komikus mennyit képes inni, hogy végül elkísérték különböző szürreális kalandokra az éjszakába.

A sztori nyilván ki van színezve, ahogy a stand up comedyben szokás. Kérdéses, mennyi része történt meg valóban a történetből. Ugyanakkor nem ez az első film, ami Kreischer egyik sztoriján alapul. Egyszer ugyanis az egyetem alatt készült róla egy cikk, hogy ő az egyetem bulikirálya, aki hat éve megállás nélkül iszik. Végül ez a cikk szolgáltatta az alapot a Buliszervíz című filmhez Van Wilderrel.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Egy elefántnak nassolni támadt kedve, ezért betört egy thai nő konyhájába

Nem zavartatta magát.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk