Patrick saját sorozatot kapott.


A SpongyaBob sikere hosszú évek óta töretlen, folyamatosan érkeznek az újabb és újabb mozifilmek is a karakterrel, most pedig a Nickelodeon úgy döntött, hogy egy spinoff sporozattal is meglovagolja az érdeklődést.

Úgyhogy Csillag Patrick saját sorozatot kapott, amihez megérkezett most az első előzetes is. A rajongóknak egyelőre kétségeik vannak egyébként a szériát illetően. Pontosabban nem értik, hogy miért pont Patrick kapott saját sorozatot, amikor eleve majdnem kvázi főszereplője a fősorozatnak.

Leginkább azt emelik ki, hogy Patrick kiválóan működik a SpongyaBobban, de nem biztos, hogy elbír egymaga egy sorozatot, hisz nagyobb dózísban lehet idegesítővé válik nézni egy viccesen egyűgyű karaktert. Erre jó példa a Jóbarátok-spinoff Joey. Júliusban kiderül, mennyire volt ez jó ötlet.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk