A Chanel támogatásával készített rövidfilmmel az élő előadások érzetét próbálta visszaadni.


A koronavírus-járvány miatti lezárások gyakorlatilag egy évre megfosztottak minket az élő előadások, koncertek varázsától és mindannyian a képernyőink mögé kényszerűltünk, hogy mindent csak felvételen nézhessünk. De az oltások haladásával szép lassan elkezd újranyitni a világ, így mi és az előadók is újra szemtől-szemben állhatunk szép lassan.

A színházak újranyitása pedig az Oscar-díjas Sofia Coppolát is megihlette, aki a Chanel támogatásával szerette volna filmre vinni ezt a különleges pillanatot. A New York City Ballet társulatának első fellépését és az arra való előkészületeket örökítette meg kamerájával.

Coppola elmondta, hogy komoly kihívás elé állította új alkotása, mert a célja az volt, hogy visszaadja annak érzését, milyen egy élő előadást nézni. Éppen ezért ahelyett, hogy filmes legyen mindaz, amit felvett, inkább arra kellett fókuszáljon, hogy a néző ott érezhesse magát a show-n, ami miatt kevesebb közelivel és több kameramozgással dolgozott, mint szokott.

(Forrás: Dazed)


Friss

Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Föld végét is jelentheti, ha megpróbálunk kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel

Egy fizikus szerint egyetlen önjelölt ufóleső is befolyásolhatja a Föld sorsát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk