Mi lenne, ha a női karakter egyszer nem csak csendben tűrné az újabb rajta csattanó poént, hanem azt mondaná, hogy elege van mindenből?


Sitcomokban igencsak gyakori dinamika, hogy a szerethetően esetlen, viccesen tuskó férfi főhősnek egy, a szintjénél legalább háromszor vonzóbb felesége van, akinek a fő szerepe az a sorozatban, hogy rajta csattanjanak a férje poénjai. Ennek egyik kiváló példája a Lazíts, Kevin!, eredeti címén a Kevin Can Wait, amiben Kevin James alakítja a pipogya férjet.

Nos, ez a klisé olyannyira gyakori, hogy egy sorozat is készült most, ami csak ezzel foglalkozik. A beszédes című Kevin Can F**k Himself eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha a tipikus sitcomfeleség egy nap azt mondaná, hogy elege van ebből az életből és valami merészen újba kezdene? Az első előzetes alapján a széria erősen vegyíteni fogja a klasszikus többkamerás sitcomstílust a modernebb egykamerással, folyamatosan ugrálva a szemszögek közt.


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk