Mi lenne, ha a női karakter egyszer nem csak csendben tűrné az újabb rajta csattanó poént, hanem azt mondaná, hogy elege van mindenből?


Sitcomokban igencsak gyakori dinamika, hogy a szerethetően esetlen, viccesen tuskó férfi főhősnek egy, a szintjénél legalább háromszor vonzóbb felesége van, akinek a fő szerepe az a sorozatban, hogy rajta csattanjanak a férje poénjai. Ennek egyik kiváló példája a Lazíts, Kevin!, eredeti címén a Kevin Can Wait, amiben Kevin James alakítja a pipogya férjet.

Nos, ez a klisé olyannyira gyakori, hogy egy sorozat is készült most, ami csak ezzel foglalkozik. A beszédes című Kevin Can F**k Himself eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha a tipikus sitcomfeleség egy nap azt mondaná, hogy elege van ebből az életből és valami merészen újba kezdene? Az első előzetes alapján a széria erősen vegyíteni fogja a klasszikus többkamerás sitcomstílust a modernebb egykamerással, folyamatosan ugrálva a szemszögek közt.


Friss

Rengeteg nő legrosszabb rémálma: a csípőnadrág visszatér 2021-ben

A fazon a hetvenes években jelent meg, ám jó pár évre eltűnt az üzletek polcairól, egészen pontosan a kilencvenes évek második feléig. Most pedig úgy tűnik újra teret hódít a csípőnadrág.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk