A sztori szerint egy idős kém rájön, hogy a lánya is évek óta kém.


Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Skydance összerakott egy kémsorozat projektet Arnold Schwarzeneggerrel, annak reményében, hogy valamelyik tartalomszolgáltató majd lecsap rá. Ez meg is történt, a Netflix ugyanis bejelentette, hogy a platformon lesz majd látható az egyelőre cím nélküli széria.

Ráadásul végre a történetről is megtudtunk valamit.

Amikor egy apa és lánya megtudják egymásról, hogy titokban végig a CIA kémjei voltak évekig, rájönnek, hogy a kapcsolatuk hazugságokra épült és valójában nem is ismerik igazán a másikat. Miután úgy alakul, hogy egy csapatot kell alkotniuk, a sorozat látványos akcióval és humorral univerzális családi dinamikákat fog boncolgatni egy kémsztoriba ágyazva.

Ez alapján igencsak úgy hangzik, mintha a True Lies folytatása lenne. Abból egyébként majdnem sorozat lett James Cameron vezetésével, de végül a sikerrendező inkább elment végtelen Avatar-filmet rendezni és szétesett a projekt. Ugyanakkor abból ítélve, hogy nincs a szériának címe egyelőre, még lehet, hogy valóban a True Lies folytatása lesz.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk