Mit csinálnak a karakterek most, annyi évvel az eredeti után? Kiderül!


Az iCarly 2007-ben indult a Nickelodeonon és hamar a csatorna egyik legnépszerűbb szitkomjává vált. Egy baráti társaságról szólt, akik amellett, hogy mindenféle fura kalandokba keveredtek, közösen egy műsort csináltak az internetre.

A népszerűsége pedig tovább élt 2012-es fináléja után is és még napjainkban is él mémekben a széria. Éppen ezért a ViacomCBS úgy döntött, hogy új, a CBS All Accesst váltó Paramount+ streaming szolgáltatásra feltámasztja a majdnem 10 éve véget ért sorozatot.

Ha azt vesszük, hogy mondjuk az elmúlt 10 évben a streamelés és online videógyártás valóságos szakmává nőtte ki magát világszerte és népszerűbb, mint valaha, adta magát a dolog. A június 17-én érkező új, 13 epizódos évadban visszatér az eredeti csapat egy-két kivételtől eltekintve. Ezúttal majd a húszaséveiket követhetjük.


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk