A Deadline értesülései szerint A Gyűrűk Urából ismert Dominic Monaghan és Billy Boyd új podcastet indít The Friendship Onion címmel.


A barátok és színésztársak, akik a fantasy-trilógia népszerű hobbit duójaként, Trufa és Pippin néven váltak világhírűvé, közös múltidézésre invitálják a hallgatókat. Mesélni fognak a forgatásról és annak időszakáról, interjúkat készítenek a filmes stábbal, hogy betekintést nyerhessünk a kulisszák mögé, valamint számos rajongói kérdésre válaszolnak majd.

A The Friendship Onion május 18-án debütál, a podcast teaser trailerét pedig már most megnézheted!

„Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ennek a duónak komikus zsenialitását podcast formájában is megmutathatjuk. A rajongók A Gyűrűk Ura-filmek révén ismerkedhettek meg a páros gyors észjárásával és szórakoztató tréfáival, de ez a podcast megmutatja, hogy határtalan energiájuk és érdeklődésük milyen messze túlmutat ezen. Alig várjuk, hogy elkezdjük lehámozni a >>barátságuk hagymájának rétegeit<< "

– tette hozzá Colin Thomson, a Kast Media vezérigazgatója.

(Deadline)

Friss

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk