Akik azért imádkoztak, hogy Steven Soderbergh újra heistfilmet rendezzen, azokra rámosolygott most az HBO.


Steven Soderbergh napjaink egyik legelismertebb szerzői filmese, ugyanakkor az Ocean's Eleven remake-nek és annak két folytatásának hála mindig hatalmas öröm, amikor úgy dönt, hogy összehoz egy sztárszereposztást egy újabb rablósfilmhez. Erre legutóbb 2017-ben volt példa, a Logan Lucky pedig fantasztikus volt.

Most pedig ismét heistfilmbe vágja a fejszéjét. Az HBO Maxra érkező No Sudden Move 1955-ben játszódik és egy csapat piti bűnözőről szól, na meg egy rablásról. A főszerepet pedig az Ocean's-filmekben is játszó Don Cheadle alakítja. A főbb szerepekben pedig láthatjuk még Benicio Del Torot, David Harbourt a Stranger Thingsből, Ray Liottát, Jon Hammet, meg Brendan Frasert is. Íme az előzetese:


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk