Michael Keaton egy filmbemutatón.
Michael Keaton nemsokára ismét belebújik Batman bőrébe a Warner Bros. hamarosan bemutatásra kerülő The Flash című filmjében. 29 év telt el azóta, hogy utoljára eljátszotta a Sötét lovagot.

Keaton a Mindörökké Batman fejlesztése közben távozott, amikor Joel Schumacher vette át a rendezői feladatokat Tim Burtontől. Schumacher és Keaton a Mindörökké Batman könnyedebb, komikusabb hangvétele miatt kerültek összetűzésbe. Keaton nem akarta „elengedni” Burton filmjeinek sötétebb hangulatát. Erről a színész nemrég hosszasan beszélt az In the Envelope nevű podcastban.

"Mindig is Bruce Wayne. Sosem Batman"

– mondta Keaton arról, hogy mi vonzotta őt a képregényszerephez.

Keaton elmondása szerint megmondta Schumachernek, hogy nem tudja tovább játszani Batmant, ha a hangvétel eltávolodik Burton filmjeinek sötét természetétől. Schumacher állítólag azt mondta Keatonnak:

„Nem értem, miért kell mindennek ilyen sötétnek és szomorúnak lennie", mire a színész így válaszolt: „Várj egy percet, tudod, hogy ez a fickó hogyan lett Batman? Olvastad... Mármint ez elég egyszerű".

A The Flash november 4-én kerül a mozikba. A színész a karaktert a Batgirl-ben fogja tovább alakítani, amely szintén 2022-ben debütál.

Forrás: Variety

A figyelmetekbe ajánljuk